Ikke kategoriseret

Har du tænkt på at starte din egen virksomhed?

For mange har idéen om at starte egen virksomhed været der på et eller andet tidspunkt, men for mange af dem, er det ikke blevet til noget, hvilket kan skyldes mange ting. Det kan være, at der er kommet andre planer i vejen, det kan være økonomien ikke har været til det, eller det kan skyldes frygt.

Men det kan også være, at du lige præcis mangler det rigtige skub for at komme i gang, at få afklaret nogle ting, du var i tvivl om, eller også har din situation ændret sig, og det er pludselig blevet muligt for dig.

En af de svære ting er hvor din virksomhed skal have sit domicil, hvor det kan være sådan, at lidt afhængigt af hvilken type virksomhed der er tale om, så kan du muligvis starte den derhjemme, og på den må spare udgifter i forhold til at flytte ud, men det kan også være det smarteste er at flytte ud i byen – og hvad skal du så gøre?

Har du overvejet et kontorhotel på Frederiksberg, hvor du får alle faciliteter stillet til rådighed?

Hvis du bor på for eksempel Frederiksberg, så kan lokaler være dyre, men du kan søge efter et kontorhotel på Frederiksberg, og på den måde holde dine udgifter nede.

Hvad går dette kontorhotel på Frederiksberg så ud på? Jamen det handler om, at du som virksomhed lejer dig ind hos en professionel spiller, der specialiserer sig i at leje lokaler ud til erhvervsdrivende, hvor du får stillet kontor og kontorplads til rådighed, men også at du får adgang til en masse faciliteter og fællesarealer.

Fordelen er at du som lejer får adgang til alt det, du skal bruge for at have et kontor og får stillet alt det, du skal bruge til rådighed – men i og med at I deles om udgifterne, dig og de andre lejere, så er det alt andet lige væsentligt billigere end at stå for det hele selv.

Hvis du er behandler kan der være noget at komme efter, ved at deltage i et kontorhotel

Lad os sige at du er massør eller massageterapeut, hvor du har behov for at holde dine udgifter nede, men ikke kan have forretningen hjemme, og samtidig har behov for at kunne stille en massagebriks op, så kan løsningen være et behandlerrum, som du kan se nærmere om på dette kontorhotel på Frederiksberg.

Det rigtig fede for dig er, at du ikke behøver forpligte dig til at bruge lokalet på et bestemt tidspunkt en bestemt dag, du går ind i bookingsystemet, og lægger de timer ind du har brug for, hvor det kun koster 100 kr. inkl. moms i timen, så du bestemmer selv hvornår du vil bruge det, og betaler kun for den tid du bruger.

Det betyder at du kun betaler for det du bruger af lokalet, og således ikke har udgifter hvis du ikke har omsætning, hvilket må siges at være en effektiv måde at drive forretning på.

Så et kontorhotel kan være det der skal til, for at du kan komme i gang med at starte drømmen om egen forretning.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *