Genrelt

Her finder du din nye leasingbil

ANNONCE

I dag er der rigtig mange danskere, som ikke vælger at købe en ny bil, når deres gamle skal udskiftes. Leasingverdenen bliver mere og mere accepteret, og anses ikke kun som værende henvendt til forbrugeren af luksusbiler. Da leasing blev et begreb for måske 15 til 20 år siden, var det nemlig ofte kun luksusbiler, som man kunne lease. Det var dermed ikke nødvendigvis noget for den brede befolkning og samtidig med det, ønsker vi i Danmark at eje. Ét er at eje sit eget hus, det giver mening, da det er en investering, som gerne skulle give et afkast, når du fraflytter 20 år senere, men det er bare sjældent tilfældet, når det kommer til biler.

Fordelene ved leasing af bil og privatleasing.

Vi har nu slået fast, at leasing af bil er for alle, og derfor findes begrebet ”privatleasing” også. Når du vælger bil leasing fremfor køb af bil, medfølger der en masse fordele. Økonomisk skal du ikke ud og optage lån i banken, for at kunne købe bilen. Du skal have en mindre udbetaling, og ellers afdrager du per måned. Derudover kan du hurtigere skifte bilen ud, hvis du ønsker en ny model eller farve 2 år senere. Du har nemlig en helt anden fleksibilitet ved privatleasing og generelt ved leasing af bil, da du ikke har bundet dine penge op i en bil, som du afdrager måske 8 år på.

Bil leasing er for alle

Bil leasing er dermed for alle, som ønsker sig en ny bil, men ikke kan eller vil låne penge i banken. Bil leasing er også til dem, som ønsker at skifte bil oftere uden at tabe en masse penge. Står du og skal have ny bil og har flere spørgsmål omkring leasing af bil eller privatleasing, så bliv klogere på emnet og dine muligheder på https://www.autohus.dk/privatleasing/.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *