Sundhed

Bliv certificeret personlig træner på op til 21 uger

Annonce

Brænder du for at motivere folk til at yde deres allerbedste? Som personlig træner skal man sammen med sine kunder klarlægge en række mål, der med hjælp fra et kordineret træningsprogram og den rette mængde motivation, skal opnås. Altid skal man agere professionelt og sørge for en god kommunikation med sine kunder, sådan at begge parter kan fokusere på at opnå det ønskede resultat.


Uddannelsesmuligheder som personlig træner

Går du i din dagligdag og overvejer hvor fedt det kunne være at presse og motivere mennesker til at nå alle deres fitness mål? Hvis den beskrivelse passer til dig, så tag et kig forbi atwork der tilbyder den personlige træner uddannelse. Her sættes der fokus på de værdier en personlig træner behøver, for at agere i sit fag. Underviserne er en engageret og kompetent gruppe, bestående af fortrinsvist fysioterapeuter og Cand.scient. i humanfysiologi, en gang imellem med undervisning fra erfarne konsulenter og personlige trænere. Uddannelsen byder også på muligheden for at specialisere sig indenfor tre forskellige fag, her fortsat med fokus på sundhed og træning.


Vejen dertil

Uddannelsen består af 170 lektioner, hvoraf 80 lektioner udgør træningsteori og den praktiske undervisning i lærerværelset og træningsrummet. De sidste 90 lektioner består af virtuel teoriundervisning. Skulle du leve geografisk ubekvemt, så er der ingenting at frygte, fordi Atwork tilbyder E-learning af høj kvalitet og med levende undervisning der ikke bare består af at slå op i en bog og skrive nogle noter ned. Når uddannelsen når sin slutspurt vil du have lært hvad der skal til for at styrke og motivere et andet menneske til at opnå deres mål, du vil have fået styr på den basale fysiologi og anatomi, samt have lært at arbejde med en professionel tilgang til dine kunder og have fundet styrke i din motivationsstrategi.

Uddannelsesstedet.

Udover uddannelsen til personlig træner, består Atwork af mange anvendelige uddannelser og kurser indenfor bl.a. træning, kostvejledning, mindfullness, wellbeing, positiv psykologi og meget mere. Skolen garanterer kvalitet og stærk faglighed, som de sætter fokus på når der årligt uddannes tusindevis af elever. At tage en uddannelse hos Atwork, giver muligheder for at arbejde med mange specialer indenfor sundhed, og undervisningen findes på diverse hold, hvilket giver flere muligheder for at deltage. Dette kommer i daghold, aftenhold og weekendhold, og så er der også et E-learning hold, som gør det muligt for dig at tage din uddannelse overalt. 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *