Rejser

Find den bedste markise til campingturen

Skal du på campingferie og er din markise ved at være slidt? Så læs med her, hvor vi vil gennemgå alt det, du bør overveje, inden du køber en ny markise.

Hvorfor er en markise vigtig?

En ødelagt eller nedslidt markise kan næsten ødelægge hele campingferien. Så vigtig er en markise. Men hvorfor er en markise egentlig så vigtig? En markise giver dig først og fremmest skygge mod solen og ikke mindst læ mod regn. Langt de fleste campister er derfor enige i, at en markise er en af de vigtigste ting at huske, når man skal på campingtur.

En markise er lidt ligesom at have et fortelt. Det er et tillukket område foran campingvognen, hvor man er udenfor og kan nyde naturen, men hvor man samtidig har læ for solen og evt. regn.

Forskellige behov

Der er mange måder at campere på. Nogle fortrækker at ligge et fast sted, hvor campingvognen ligger samme sted hver sæson, mens andre kører på forskellige campingferier hvert år – enten i Danmark eller i udlandet. Det er derfor vigtigt, at du vælger en markise, som passer til dit behov. Er du på udkig efter en enkel men robust markise, er en fiamma posemarkise eksempelvis et godt valg.

Målene skal passe

Det første og vigtigste du bør overveje, når du skal have ny markise til din campingvogn, er, at målene passer. Hvis ikke målene passer, bliver det en meget frustrerende campingtur. Sørg derfor for, at være helt sikker på, hvad målene skal være, før du anskaffer dig en ny markise.

Når du har styr på målene, kan du begynde at overveje hvilket materiale, din nye markise skal være lavet af.

Let eller slidstærkt materiale

Markiser fås i flere forskellige materialer. Du kan få markiser i både lette materialer og i slidstærke materialer. De lette og tynde er nemme at transportere, mens de slidstærke selvsagt er mere modstandsdygtige.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *