Rejser

3 fantastiske gaver til konfirmanden

Kender du et ungt menneske som snart skal konfirmeres? Så leder du måske efter den rette gave, som vil blive taget godt imod af den unge konfirmand. Men hvad skal man lige vælge? Hvis du er i tvivl og mangler inspiration, så læs denne korte oversigt og få gode forslag til den rette gave.

En fodboldrejse

Er konfirmanden helt tosset med fodbold og sidder de hver weekend klistet foran fjernsynet for at følge med deres hold i tykt og tyndt? Så findes der næsten ikke nogen bedre gave end en fodboldrejse. Fodboldrejser til Manchester United, Barcelona, Real Madrid og mange flere, kan findes mange steder på nettet eller hos rejsebureauer. Og da der findes masser af topklubber i lande rundt om Danmark, behøver man ikke hive en hel uge ud af kalenderen for at kunne tage hen og se dem spille. På den måde skal konfirmanden nok få en oplevelse for livet.

En investering

Penge er nu nok den mest almindelige gave til en konfirmation. Så hvorfor ikke give denne gave en lille twist? Du kan give konfirmanden et valg. Et engangsbeløb, som de kan modtage nu eller som kan investeres. Når de så bliver 18 eller lignende, kan de hæve pengene og den tjente fortjeneste oveni. Det er en god og nem måde at gøre en ellers halvkedelig pengegave meget sjovere. Derudover kan det være en smart måde at lære konfirmanden om investeringer og vigtigheden af at bruge pengene fornuftigt. Bedre lektion findes næsten ikke.

Smykker

En konfirmation er et stort øjeblik i ethvert ungt menneskes liv. Derfor er det en oplagt anledning til at købe et flot smykke, som fejrer og hylder denne begivenhed. Det kan f.eks. være en rind, halskæde eller armbånd, som kan minde den heldige konfirmand om denne dag. Du kan også vælge at give en ur med en personlig indgravering på skiven.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *