Rejser

Sådan kommer du afsted på drømmerejsen til Argentina

Det var en drøm, men så blev det virkelighed. Lige siden folkeskolen havde jeg haft lyst til at besøge det eksotiske Argentina. Det var ikke kun Buenos Aires som trak i mig, men også steder som Rosario og de kæmpe græslands områder i det område. Det minder en smule om USA’s midt stater hvor der er flat hele vejen fra den ene til den anden side, og der bare er intet på horisonten. Argentina er dog ikke kun bare græs, men også de smukke bjergområder i syd Argentina, der strækker sig næsten hele vejen til sydpolen. Man kan endda være så heldig at se pingviner i de områder. Argentina er mulighedernes land, og man kan finde alle slags landområder inden for Argentinas grænser

Hvordan kommer jeg til Argentina?

Det kan være lidt svært at overskue en flyvetur til Argentina. Argentina ligger i syd Amerika, og derfor kan flybilletterne godt virke lidt dyre. Men bare rolig, det var også noget jeg overvejede i min tid, og derfor har jeg også arbejdet hårdt på at udvikle og kontakte netop de selskaber der nok skal bringe dig til Argentina i en fart og til en god pris. Nogle vil sige at dette ikke er muligt, men jeg fandt meget hurtigt et selskab der solgte hele rejse oplevelsen til en rigtig god pris. Det er derfor ikke umuligt at komme af sted og få dine drømme opfyldt! Men lad os yderligere diskutere hvordan du bedst kan planlægge den ultimative tur til det fantastiske Argentina. Vi starter selvfølgelige med visa reglerne. Her har du yderligere held, fordi man behøver faktisk ikke et visa for at besøge Argentina, hvis man altså er dansk statsborger! Du kan være i Argentina op til 90 dage uden at skulle søge ekstra tid.

Hvad vil du besøge i Argentina? Planlæg i dag og tag af sted næste uge!

Det er altid en god ide at sætte nogle krav og ideer til din ferie. Du skal jo helst vide hvad det er du gerne vil når du besøger Argentina, og derfor også planlægge det bedre. Desuden skal du jo huske at hvis du planlægger at være der længere end 90 dage, så skal du søge et visa. Det er heldigvis nemt og smertefrit via Argentinas ambassade i København. Herfra kan jeg kun sige, held og lykke med din rejse til Argentina!

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *