Fashion

Børnetøj

Hvis du har tiden, overskuddet og evnerne til at sy alt tøjet til dit barn selv, så beundrer jeg dig. Det ville jeg gerne have. Alt barnets tøj ville så være unikt og tilpasset nøjagtigt til hans/hendes behov og størrelse.

Men det kan jeg ikke. Desværre. For børnetøj går der rigtig meget til af igennem en barndom. Det kan gå hen at blive rimeligt kostbart – med mindre du kender nogen i omgangskredsen der har barn lige lidt ældre end dit. For så kan du måske være heldig at arve noget lækkert tøj.

Brugt tøj er ikke nødvendigvis slidt tøj

vinter børnetøjDu synes måske ikke dit barn skal gå i brugt tøj, men tit kan man faktisk ikke engang se det er brugt. Både fordi børn i vore dage har så meget tøj at de ikke når at få brugt hver enkelt trøje eller hvert enkelt par bukser ret mange gange, og dels fordi forældre nu om dage køber kvalitet, fordi intet mindre end det bedste er godt nok til deres lille pode. Gudskelov for det!

Findes der ingen i din omgangskreds du kan arve fra, så findes der efterhånden rigtig mange genbrugsbutikker, og der kan du også finde børnetøj i tip-top kvalitet. Det er vasket og ordnet så du behøver ikke at være bange for at hygiejnen ikke er i orden. Nogle gange kan du endda være heldig at finde noget der slet ikke har været brugt. Og det bedste af alt … det er billigt!

Nyt tøj er ikke nødvendigvis dyrt tøj

Er du stadig overbevist om at dit barn ikke skal gå i brugt tøj – og kan du ikke sy selv eller kender én der kan – så der kun en udvej tilbage … pungen op af lommen!

Men faktisk behøver det ikke være dyrt at købe nyt børnetøj. Bevares, det er da dyrere end at arve eller købe brugt, men det er ikke dyrere end at sy det selv, for stof i vore dage er ikke en billig vare. Og der findes rigtig mange outlet-butikker – både fysiske butikker og netbutikker. Her kan du vælge og vrage mellem mærkevarer til stærkt nedsatte priser.

Der findes også mange butikker der sælger lækkert tøj til lave priser – uden at det er udsalgs- eller tilbudsvarer, men bare sådan generelt til lave priser. På nettet er det ikke svært at spotte de billigste steder. Der findes sider der sammenligner priser og linker til det billigste sted – inkl. fragt. Du skal dog være opmærksom på at de ikke nødvendigvis har alle butikker med i deres sammenligning.

Husk butikken

Har du fundet STEDET. Så sørg for at huske det. Enten ved at gemme det som et bogmærke eller ved at tilmelde dig butikkens nyhedsbrev. Så får du også deres tilbud lige ind i indbakken så du ikke går glip af de gode tilbud.

Og husk så at dine muligheder på nettet for at fortryde dit køb er langt bedre end i en fysisk butik. Det er lovpligtigt at have mindst 14 dages fortrydelsesret hos en webshop.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *