Fashion

Sådan blev jeg stilfuld på no time!!

Jeg er lige kommet hjem efter en travl dag på arbejdet. Skoene er sparket af, fødderne er smækket op i sofaen og energidrikken står inden for rækkevidde. Nu skal der slappes af til tonerne af Rasmus Seebachs seneste udgivelse. Tjetjiiiing! Sms’en dinger ind. Det er Oliver. ”Kan vi skyde det ½ time?” Om vi kan?!? Det kan du bande på vi kan. Den aftale havde jeg helt glemt. Nu gælder det om at blive smart i en fart.

Der er 10 minutter til vi oprindeligt skulle have mødtes på cafeen. Jeg har så lige fået 30 minutter mere. I alt er der 40 minutter til jeg skal mødes med skønne Oliver med de blå øjne og de blonde krøller. 20 minutter med S-toget, 10 minutter med metroen … jeg har altså 10 minutter til at gøre mig frisk og uimodståelig.

Jeg elsker min skønne taske

På med den eneste rene kjole jeg har i skabet. Den er enkel, og den koksgrå farve klæder mig rigtig godt – i hvert fald ifølge min bedste veninde, Laura.

Håret ryger op i en kasuel frisure med en elastik og et par hårspænder, lidt sort på øjnene, et par sprøjt med deoen under armene og lidt parfume på halsen. Hvor godt, jeg lakerede negle i går.

Men det er stadig ligesom ikke nok. Der mangler noget elegance. Thank God for min nyindkøbte Stella McCartney Falabella taske. Den er ikke bare praktisk, den er mageløs og udstråler også kvindelig ungdommelighed.

Hurtigt tømmer jeg min arbejdstaskes indhold over i tasken, finder mit togkort og smutter i de højhælede igen og så er det ud ad døren og ned på gaden.

Accessories gør hele forskellen

I toget sidder jeg og funderer over hvor vigtige de rigtige accessories er for ens look. Det er ikke nødvendigt – men det er rart – at have mange at vælge imellem bare man har de rigtige. En super enkel – og måske lidt kedelig – kjole kan blive super hip med det sorte, riflede bælte med guldspændet. Eller med et let tørklæde med flot print på der matcher kjolens farve. Eller med det rigtige fodtøj, f.eks. et par støvletter med lidt hæl. Eller som her med den helt rigtige taske til.

Det er helt utroligt hvad accessories gør. Har man meget forskelligt kan man simpelt hen give den samme kjole flere forskellige look så den kan bruges til alt fra arbejdsbrug over turen til cafeen til aftenpartyet.

Man bør ikke gå ned på accessories.

En god afslutning

stellar mccartneyMan kan næsten kalde accessories for en ”god afslutning”. Det blev der også på mit møde med Oliver. Således optaget af mine filosofiske tanker om accessories skal jeg af toget og over i metroen da en venlig, ældre dame antaster mig og siger ”undskyld frøken, men er det dig der har glemt din taske”, mens hun peger hen mod den plads jeg sad på.

Hold nu op det kunne være blevet en dyr og besværlig oplevelse. ”Ja, det er, tusind tak, skal du have.”

Jeg nåede til cafeen til tiden!

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *