retro stil
Fashion,Hjemmet

Spisebordslamper kan bruges mange andre steder end over spisebordet

De fleste ville hænge en spisebordslampe op over deres spisebord. Der er dog også mange andre steder, hvor du kan hænge den type lampe op henne. Hvis du falder for en ny spisebordslampe, men også stadig er glad for den gamle, kan du sagtens hænge den nye op i for eksempel køkkenet eller soveværelset.

Hvis du finder en flot spisebordslampe, som du gerne vil have, kan det være, at du ærgrer dig over, at du allerede har en lampe hængende over dit spisebord. Specielt hvis det er en lampe, som du faktisk er glad for. For når du nu virkelig godt kan lide den ene, men du også virkelig gerne vil have den anden, hvad skal du så gøre?

Heldigvis kan du jo bare hænge din nye lampe op et andet sted i huset. Selvom det hedder en spisebordslampe, er der jo mange andre steder, hvor du kan hænge den. Det er med til at gøre, at du stadig kan købe den flotte lampe, som du er faldet for – og få den brugt i dit hjem.

Her kan du også bruge spisebordslamper i dit hjem

Et af de mest åbenlyse steder at hænge en spisebordslampe op er i en trappeopgang. Spisebordslamper er tit lamper, der fylder noget, og i en trappeopgang vil du ofte have masser af plads i loftet, som du ikke bruger til noget. Det gør det til et oplagt sted for dig at hænge din nye lampe op.

En anden mulighed er, at du bruger spisebordslamperne i køkkenet. Det kan både være, hvis du har en lille bordplads i køkkenet, hvor du nogle gange sidder og spiser. Så kan du have lampen hængende over bordet. Det kan også være, at du har brug for noget mere lys over køkkenbordet. Hvis du har skabe eller hylder over dit køkkenbord, kan du selvfølgelig sætte spots eller lamper på dem. Men hvis der ikke er noget, er det oplagt at hænge en lampe ned fra loftet for at få mere lys, og der er en spisebordslampe perfekt.

En tredje mulighed for at hænge en lampe op er i dit soveværelse. Det er rart at have en lampe, der hænger i loftet og kan give et godt lys. Det kan for eksempel være rart, når du bare skal hente noget i soveværelset og har brug for et overordnet lys til at orientere dig.

Vælg en spisebordslampe, der passer ind i rummet

Når du falder for en flot spisebordslampe, er det stadig vigtigt, at du vælger en, der passer ind i stilen i dit hjem. Hvis den ikke skal hænge over køkkenbordet, skal du i stedet tænke over stilen i det værelse, hvor den så skal hænge. Altså køkkenet, trappeopgangen eller soveværelset.

Der findes lamper i en lang række forskellige stilarter, men hvis du for eksempel dyrker retrostilen i dit hjem, er det vigtigt, at du finder en spisebordslampe, der matcher den. Det er med til at gøre, at din nye spisebordslampe kommer til at passe ind, uanset hvor du hænger den op henne.

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.