Fashion,Genrelt

Bliv en moderigtig mor

Hormonerne får frit løb i den tid, hvor du er gravid, og det vil tilmed være noget, der fortsætter i en længere periode, efter du har født. En af de meget typiske følger ved dette hormonræs er, at du begynder at se negativt på din krop, da du naturligvis nok er blevet lidt større. Endvidere er mange babyprodukter ikke det meste sexede at gå rundt med i bybilledet, og det er ofte ikke noget, der løfter dit udseende – eller er det? Faktisk er producenterne i høj grad begyndt at lave moderigtigt tøj samt accessoires til mødre, som gerne vil se godt ud, men uden at gå på kompromis med den fulde funktionalitet i produkterne. Lyder det interessant, kan du læse med her, så du kan blive en mor med god stil.

En smart pusletaske

Du kan ikke undvære en pusletaske, når den lille kommer til verden. Det er et af de vigtigste våben til den nybagte mor, og uden den kan du hurtigt ende i problemer. Pusletasken er her, hvor hele dit arsenal af babyudstyr bliver gemt, når du skal på tur. Pusletasker er utrolig rummelige, og du kan snildt have bleer, vådservietter, skiftetøj og alt andet til den lille – men alt dit make-up er der ligeledes plads til.

Det kan hurtigt lyde, som om du skal have fat i en stor, grim taske, og det er måske synet, du har været vant til hos den ældre generation. Sådan er det dog langt fra længere, og producenterne er i højere grad gået over til at lave taskerne i et så moderne design, at du ikke kan se forskel. Dog går du ikke på kompromis med den faktiske funktionalitet, for den er der selvfølgelig også fokus på. Vil du finde den bedste pusletaske og lige den, der passer til din stil, så klik en tur forbi linket.

Sexet undertøj til moderen

En amme bh bliver en nødvendighed, når energibomben har fundet vej til verden. Du kommer nemlig til at bruge en del tid på at amme – det bliver både i tide og utide. Det sætter altså store krav til fleksibiliteten af din bh, men derudover skal du sætte krav til komforten, for dine bryster kan til tider være ret ømme. Allerede nu tænker du måske, at du går på kompromis med udseendet, men nej. Det er ikke kun kedelige og plain amme-bh’er, der er at finde på markedet. Vil du have noget sexet undertøj med blonder, er det intet problem. De fleste undertøjsbutikker har nemlig en afdeling til gravide, som nok skal få en sexet vibe frem i dig, når du går rundt i soveværelset – det vil både du og din partner helt sikkert sætte pris på.

Få flere gode råd

At være gravid er langt fra verdens undergang, når det kommer til dit udseende. Hop en tur forbi minilove.dk. Her kan du finde en masse råd om, hvordan du kan klæde dig på, hvordan moderigtige og funktionelle produkter ser ud samt meget andet. Du kan tilmed læse flere lavpraktiske råd mens du drikker en dejlig kop kaffe, da du kan finde en babynest test, en test af klapvogne, autostole og meget mere, hvis du ligeledes kan bruge hjælp på de fronter.

Som mor kan du sagtens være sexet og med blandt andet den rette pusletaske og måske amme-bh’en med blonder, er du rigtig godt på vej.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *