Nethandel

Vælg en indkøbsvogn der understreger din personlighed

Selvom indkøbstrolleys ofte bliver omtalt som en ”pensionist-mercedes”, så er der mange der kan have glæde af en indkøbsvogn når de handler. Fordi helt ærligt – hvem gider reelt set at slæbe sig ihjel i bæreposer med mælk, kartofler, bleer og alt muligt andet?

Problemet er nok at indkøbsvogne altid ser ufatteligt gammeldags ud, og på ingen måde ligner noget man ønsker at blive set med i gadebilledet. Heldigvis er det så småt ved at ændre sig, fordi spanske Rolser har netop lanceret en ny serie af moderigtige indkøbsvogne i superflotte designs.

Hvem er Rolser?

Langt de fleste indkøbsvogne der bliver solgt herhjemme kommer fra diverse ukendte producenter. Supermarkeder sælger dem tit for 2-300 kroner, og IKEA har sågar en indkøbstrolley til kun 179 kr. Det siger selvfølgeligt sig selv, at til den pris får man hverken noget i høj kvalitet eller et produkt, hvor der er gjort noget ud af udseendet.

Rolser stammer som nævnt fra Spanien. De har produceret indkøbsvogne i over 40 år, og er et af de større mærker indenfor området. De har altid været kendt for at levere produkter af høj kvalitet, men i de senere år er de også begyndt at være meget fokuserede på designet af deres indkøbsvogne.

Blandt andet er de begyndt at indgå partnerskaber med kendte designere, som får til opgave at designe moderigtige motiver til deres mange forskellige indkøbsvogne. Deres indtil videre største scoop må nok siges at være da de i 2015 fik overtalt Joan Castejón, en meget kendt maler fra Spanien, til at male motiver til en af deres indkøbsvogne.

Super indkøbsvogn med et feminint design

Rolser har mange forskellige modeller – det er dog kun deres tre mest solgte modeller der har fundet deres vej til det danske marked. Den model vi vil kigge nærmere på i det her indlæg er Rolser MF Logic, som kan købes online her. Ved første øjekast er det i bund og grund en helt almindelig indkøbsvogn med hjul. Den adskiller sig dog alligevel lidt ved, at den kan foldes sammen på midten. Derfor kan den pakkes ekstra meget sammen, og som en særlig detalje har den en krog der gør at den kan hænge på supermarkedets indkøbsvogn  mens du handler.

Der hvor Rolser MF Logic dog skiller sig særligt ud er på dens design. Den kommer nemlig i super-smarte og moderigtige sort/hvid-mønstre. Du  kan vælge mellem striber, skaktern eller et prikket design. Derudover er den dekoreret med farverige blomster, som gør den unik samtidigt med at det skaber et feminint præg.

Kan bruges af alle aldersgrupper

Selvom indkøbsvogne normalt er noget der primært bruges af ældre, så er det forfriskende at se en så stor producent som Rolser kaste sig ud i at lave produkter med designs, som også appellerer til de lidt yngre aldersgrupper.

Vi håber bestemt ikke at det er sidste gang vi kommer til at se den udvikling fra anerkendte mærker som Rolser. Et af de andre store mærker der fremstiller indkøbstrolleys er Playmarket – som ligeledes kommer fra Spanien. De er blandt andet særligt kendt for modellen ”Playmarket GoUp”, som er en 4-hjulet indkøbsvogn. Indtil videre holder de dog fast i de ret konservative farver, dvs. primært rød og sort.

Det bliver spændende at se om Rolser får tilpas fodfæste blandt de unge med deres stilfulde indkøbsvogne. I så fald vil vi nok hurtigt se både Playmarket, Andersen og de andre store mærker følge trop.

Uanset hvad, så er det glædeligt at der endeligt er kommet produkter på markedet der gør, at man som 30-årig også føler at man kan være bekendt at bruge en indkøbstrolley når man skal til supermarkedet for at handle.

Du kan måske også lide...

2 Kommentarer

 1. Hej
  Läste din blogg.
  Jag är agenten i Sverige och nu även i Danmark så nu ska vi förhoppningsvis även få fart på danska marknaden.
  Precis som du skriver så brukar jag säga. “ska du nu ha en shoppingvagn så kan den ju även få vara snygg”
  99% av alla ung som gammal svarar alltid JA när jag säger så.
  Titta gärna på http://www.rolser.nu så ser du hela vårt sortiment. Jag ska översätta allt och starta http://www.rolser.dk

  Är det OK om jag använder din artikel på vår FB och Instagramsida?
  Hälsningar
  Tuija Åhsberg
  Rolser / Spanish Products AB

  1. admin siger:

   Hej Tuija

   Det kan du tro 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *