Hvad er hår extensions ?

  • af
hair extensions

Hår extensions er det man kalder det når man får påsat ekstra hår til sit eget hår, fordi man enten vil have langt hår eller mere fylde i sit hår.

Man kan sige at påsætning af extension er en genvej til længere hår, mere fyldigt hår eller en kombination af begge dele. Hår vokser, groft sagt, cirka en centimeter per måned.

Så hvis man har kort hår ( cirka 10 centimeter) og vil gerne have fyldigt langt hår på 60 centimeter, så skal man have lade sit hår vokse i 50 måneder, det er lidt over fire år.

Hvis man vælger påsætning af extension, som en genvej til at få langt hår kan det klares på lidt under en time.

I modsætning hvad mange tror er hår extensions ikke en ny opfindelses. Arkæologerne  Jolanda Bos og Lonneke Beukenholdt som arbejdede med udgravningen af den Egyptiske by Amarna fandt et 3.300 år gammelt kranium fra en kvinde der havde hår ekstensions.

Jolanda Bos og Lonneke Beukenholdt fandt flere end bare den ene kvinde der bar tegn på at de havde haft hår ekstensions .

Fordelen ved at bruge hair extensions frem for en paryk er at de sidder fast, hvor godt fast de sidder er afhængig af hvilken teknik der er brugt wed påsætningen af dem.

Der findes flere forskellige teknikker man kan vælge imellem, for at nævne et par stykker af de mest populære kan man nævne , hot fusion som er hvor man bruger en varm voks til påsætning af extension og clip on extension som er clips med hår som man bare sætter på.

Clip on extension er den nemmeste metode til at få hår extensions. De virker næsten som en paryk, som ordet siger sætter du dem på med clips, og du kan nemt selv sætte dem på og tage dem af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *