Silketørklæder til højtider og fest

  • af
silketørklæder fra besos

Silketørklæder har altid været kendt som noget utrolig ekstravagant, og selvom det den dag i det er langt mere udbredt også til de mere afslappede looks, er der ingen tvivl – silketørklæder hører sig hjemme, når der er fest! Hvad enten det er som sjal, om håndleddet eller stylet på en smart måde om halsen.

Et silketørklæde er nemlig den ultimative luksus – det bliver ikke mere eksklusivt. Og hvem vil ikke gerne føle sig lidt eksklusiv, når man er indbudt til fest? Forestil dig et lækkert silketørklæde kombineret med en fin hæl og en flot kjole. Med et silketørklæde har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på dit outfit, og hvem ved – måske en kjole kan bruges mere end en enkelt gang, hvis blot tørklædet skiftes ud? Et tørklæde vil nemlig kunne få kjolen til at afspejle præcis det, du ønsker. Og hos BESOS finder du utallige forskellige silketørklæder – både i twill, crepe de chine og chiffon. Og naturligvis finder du et kæmpe udvalg af mønstre og farver. Er du eksempelvis til blomster, dyreprint eller fantasy? Eller til rosa, blå eller grå?

Dansk design i New York

silketørklæde

BESOS silketørklæder er i en klasse for sig selv.

Som sagt er tørklæder hos BESOS særligt eksklusive, og det bekræfter selv kvinderne i New York. Faktisk har BESOS en lang række kunder i udlandet og særligt New York. Er det ikke på tide, at et dansk design også er at spotte til fester i det danske land? De særligt eksklusive tørklæder fås i en utrolig god kvalitet, hvilket siger noget om, hvor kraftigt stoffet er, tørklædets indfarvning samt forarbejdningen – herunder kantningen. Hos BESOS finder du eksempelvis smukke tørklæder fra Andéol, og disse er ganske unikke. For at det ikke skal være løgn, kan hvert silketørklæde nemlig være printet i helt op til 29 forskellige farver. Derudover er de mest eksklusive tørklæder selvfølgelig som oftest med håndsyede kanter, hvilket gør dem utrolig attraktive og kostbare. Med andre ord er silketørklæder hos BESOS en kende mere luksuriøse end så mange andre forhandlere, hvilket prisen også afspejler.  Og hvem vil ikke gerne betale for et godt håndværk, man kan nyde godt af i årevis?

Pssssst. Hos BESOS findes også lækre og stilrene tørklæder til mænd, så i matchende kan ankomme med stil til festen.

Udover BESOS finder du dog også silketørklæder en række andre steder, og her ser man med tydelighed, at prisniveauet og kvaliteten kan variere. Med andre ord er der noget for enhver, der har lyst til at iklæde sig et smukt stykke silke for at færdiggøre sit outfit på fornemste vis.

Hos KlunzShop finder du silketørklæder til omtrent 700 kr.

beck söndergaard silketørklæde

Beck Söndergaard silketørklæde som kan købes his Klunzshop

 

 

 

 

 

Hos Love Of Green finder du farverige silketørklæder til omkring 100 kr. stykket

 

 

silketørklæde fra loveofgreen

Silketørklæde fra Love of Green

 

 

 

Og hos BESOS finder du et væld af tørklæder fra 399 til 2.199 kr. Et bredt udvalg, hvor du helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag og dit prisniveau.

silketørklæder fra besos

 

 

 

 

Fra hverdag til fest

 

Uanset hvilket silketørklæde, du vælger, kan du style det præcis, som du ønsker. Det ene udelukker ikke det andet, og skal du eksempelvis skynde dig fra job og videre til en komsammen af en slags, løser et silketørklæde din tøjkrise – allerede før den kommer. Tørklædet kan nemlig hurtigt give dit arbejdstøj et lille pift og ved blot at omplacere tørklædet i forhold til, hvor det pyntede i løbet af arbejdsdagen, føles dit outfit som et helt nyt sæt tøj. Ønsker du imidlertid at udnytte silketørklædet som et fint sjal i starten af aftenen, kan du med fordel hænge det fint på ryglænet af din stol og lade det pynte der efterfølgende. Mange gør det især i deres hjem, hvor sofaen eksempelvis er pyntet ekstra fint. Du kan også lade vikle det fint om håndleddet. Mulighederne er mange, og ét er sikkert – et silketørklæde er et must i basisgarderoben. I fritiden pynter et silketørklædet for eksempel i håret, du kan binde det på mange flotte måder om halsen (Se bare her) og du kan oven i købet anvende et silketørklæde som et bælte.

Et silketørklæde fås i mange størrelser, og du kan snildt finde både et kvadratisk, rektangulært eller trekantet silketørklæde. BESOS tilbyder endda tørklæder fra Whiite, som kombinerer silke og uld. Du kan altså både finde et helt unikt silketørklæde i 100 % fed silke eller et tørklæde i silke i et klassisk design.

Et silketørklæde er altså ikke blot en dyr investering, du gør, for at bruge det til en enkelt fest eller højtid. Et silketørklæde gør sig godt – uanset anledning! Og netop derfor er et silketørklæde fra BESOS anbefalelsesværdigt. Et tørklæde af god kvalitet holder nemlig langt ud i fremtiden, og du vil med garanti kunne skabe din helt egen historie om hvilke fester og højtider, silketørklædet har været en del af.

Silkesommerfuglen

 

Silke er kendt som et utroligt blødt stof – og et utroligt smukt stof. Silke har været populært i årtusinder, og det lette stof gør det anvendeligt til stort set alle anledninger. Stoffets fine fibre sikrer dig, at stoffet ikke krøller, som andre stoffer gør det, og netop derfor anvendes stoffet især til tørklæder. Silke har en fornem kvalitet, hvilket blot giver dig en endnu bedre følelse i kroppen, når du bærer et silketørklæde – om end det i forvejen er lækkert grundet blødheden i stoffet. Silke bliver fremstillet ved hjælp af sommerfuglens kokoner. Man får altså let associationer til en smuk, farverig sommerfugl, der med lethed flyver rundt og pynter, hvor end den kommer frem– præcis som et silketørklæde. Og ser man to sommerfugle, er de aldrig helt ens – præcis som to, der bærer et silketørklæde. Man sætter sig eget, personlige præg med tørklædet, og uanset alder handler det blot om at bære det med stil og selvsikkerhed. Hvilket i øvrigt ikke bliver noget problem – det får man helt automatisk, når tørklædet kommer om halsen, håndleddet eller styles på en helt tredje måde.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *