Livsstil

Sådan bliver du gladere for din chef

Hvis du gerne vil forbedre dit forhold til din chef, er der nogle ting, som du rent fysisk kan gøre for eksempel at foreslå, at I får nogle bedre firmajulegaver.

Chefer må meget gerne læse med her, for det er slet ikke forbudt at bruge lidt tid på at prøve at forbedre sig som chef. Denne guide er dog til medarbejderen, der gerne vil prøve at forbedre sit forhold til chefen. Det kan være meget forskelligt, hvordan man har det med sin chef, og det er derfor meget forskelligt, hvordan du kan bruge de råd, som vi kommer med her. Undersøgelser viser dog, at det er med til at styrke din arbejdsglæde, hvis du har et godt forhold til din chef.

1. Bedre firmajulegaver

Firmajulegaven er noget, der betyder rigtig meget for mange mennesker. Hvor mange penge deres chef har brugt på gaven, og hvad han eller hun køber, kommer klart til at afspejle, hvordan du som medarbejder opfatter din chef. Hvis I ikke får nogle ordentlige firmajulegaver af din chef, kan det være en god ide at foreslå vedkommende eller en, der er tæt på ham eller hende, at I får nogle bedre firmajulegaver næste år. Du kan læse mere her.

2. Gratis fitness

Lige meget hvilken type arbejde I laver, vil det være til stor gavn for virksomheden, at I har mulighed for at træne jeres krop regelmæssigt. Hvis I sidder på kontor, slider det meget på ryggen, nakken og skuldrene, hvis I har fysisk krævende arbejde, vil der være mange steder på kroppen, hvor det slider. Med gratis fitness har alle lige muligheder for at få trænet. Det vil give færre sygedage på jobbet. Det er en god ide at samle nogle oplysninger om det og så bede om lov til at tale med chefen om det.

3. Fejr jeres succeser

Lige meget hvilken form for arbejdsplads du er på, vil I have noget at fejre på et eller andet tidspunkt. Det er derfor vigtigt, at I gør det. Det kan være et stort projekt, som I er blevet færdige med. Det kan være en vigtig kunde, som I har vundet. Hvis din chef ikke tager initiativ til at fejre det, kan du selv prøve at gøre det første gang for eksempel med noget kage og fælleshygge og så foreslå chefen, om I ikke skal gøre det til en fast tradition.

4. Vælg de rigtige kontorstole

Det er meget vigtigt, at I har nogle ordentlige kontorstole at sidde på, når I sidder på kontor. Hvis I ikke sidder ordentligt, kan det gøre, at I får ondt i ryggen, nakken eller skuldrene. Hvis I har brug for nogle andre stole, bør I derfor tage en snak med chefen om det.

Igen kan det være en god ide at være forberedt og finde nogle tal for, hvor meget det koster en virksomhed i sygemeldinger, hvis de har for dårlige kontorstole. Når chefen kan fornemme, at det er noget, der betyder meget for jer, vil det helt sikkert være noget, som han eller hun vil tænke over.

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *