Livsstil

Vælg de rigtige kontorstole, når du laver kontoret om

Når du skal lave dit kontor om, vil du ofte have en tendens til at fokusere på design. Men når det kommer til din kontorstol, bør ergonomi være din første prioritet.

Lige meget om du skal i gang med at lave kontor derhjemme eller på arbejdet. Så er der en række detaljer, som det er vigtigt, at du tænker over. Det er for eksempel valget af kontorstole. Stolen er nemlig meget vigtig for, hvordan du kommer til at have det, når du sidder i den. Hvis den ikke passer ordentligt til din krop, vil du opleve, at du får ondt i ryggen, nakken eller skuldrene. Det kan gøre, at du ikke kan sidde så længe i stolen, som du gerne vil.  Det er jo et problem, når du skal arbejde, skrive på din blog eller shoppe på nettet.

Når du laver kontoret om, kan det altså betale sig, at du bruger noget tid på at finde den helt rigtige kontorstol til det. Det er først og fremmest vigtigt, at du vælger en stol, der er god at sidde i. Hvordan stolen ser ud, er nødt til at komme i anden række, selvom det er fristende at vælge design over ergonomi og komfort.

Prøv kontorstolen af i 14 dage

For at finde ud af om en kontorstol er den rigtige for dig, er det vigtigt, at du prøver den af. Det kan være svært at vurdere, om det er den rigtige stol, når du bare sidder i den i nogle få minutter nede i forretningen. Det er derfor en god ide, at du vælger at købe den gennem en forhandler, hvor du må prøve den af i 14 dage og så kan returnere den gratis, hvis du finder ud af, at det ikke lige er den rigtige stol for dig.

Når du finder en forhandler, der vil lade dig prøve stolen i 14 dage, giver det dig også mulighed for at købe en kontorstol via nettet. Det er ofte dyrt at købe en ergonomisk kontorstol, men der kan være nogle penge at spare på at købe den via nettet. Ofte har en webshop ikke de samme omkostninger til personale og show rooms, som en rigtig butik har. Det kommer til at afspejle sig i den pris, som du betaler.

En kontorstol i grøn eller rød giver flere farver på kontoret

Når du tænker på en ergonomisk kontorstol, tænker du sikkert på en helt sort stol. Det er også den, som de fleste arbejdspladser vælger. Det betyder dog ikke at det er den eneste form for ergonomiske kontorstol, som der findes. Du kan nemlig sagtens finde stole i rød, grøn eller lysegrå. Det kan være med til at gøre det muligt for dig at indrette dit kontor i de farver, som du godt kan lide. Samtidig får du en stol, der er god at sidde i.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du kan lave dit kontor om og finde de billigste kontorstole, maling og kontorartikler til det, kan du læse mere her.

Du kan måske også lide...

1 Kommentar

  1. Godt indlæg og super vigtigt med en god stol, kan virkelig ændre din hverdag og forhindre arbejdsskader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *