Kosmetik

5 metoder til lækre vipper og bryn

Det siges, at øjenbryn er det, der indrammer ansigtet. Men hvad så med alle os, der ikke har fyldige øjenbryn fra naturens side – eller lange øjenvipper for den sags skyld? Der er heldigvis råd at hente. Læs meget mere om behandling af vipper og bryn her.

Du skal holde af dit naturlige jeg – men alligevel drømmer du nok nogle gange om lange vipper og fyldigere øjenbryn. Der findes heldigvis mange metoder, hvorpå det kan opnås.

Brug vippe- eller brynserum

En skøn – men lettere tidskrævende metode – er serum. Der er efterhånden kommet et stort marked for vækststimulerende serum til vipper og bryn. Nogle hjælper sågar også på tab af hår.

Du kan få vippeserum i mange forskellige version. Nogle mascaraer indeholder vækststimulerende serum, som du påfører som en del af din daglige makeup. Den mest populære version er dog en gel, som påføres ved vippeområdet morgen eller aften. Den fungerer som en slags vippelim, der sørger for, at dine vipper ikke falder ud lige så ofte, som de ellers ville. De får altså lov til at gro længere, end de normalt ville.

Øjenbrynsserum stimulerer ligeledes hårvæksten. Den kan altså bruges, hvis du enten har tynde øjenbryn eller har områder, hvor der mangler hår.

Få extensions på dine vipper.

Eyelash extensions er måske løsningen for dig, der ikke ønsker at skulle bruge hverken makeup eller serum hver dag, for at se en forskel. Det er efterhånden blevet en favorit hos mange kvinder, der har korte eller tynde vipper.

Som regel fungerer behandlingen således, at individuelle vipper enkeltvis limes på dine naturlige vipper. Hvis du ønsker mere volumen, kan du rent faktisk få to eller flere vipper limet på én af dine naturlige vipper. Denne metode holder i 5-6 uger ad gangen, før vipperne er faldet ud med dine egne vipper.

En anden metoder, der ikke kræver samme vedligeholdelse, er eyelash lift. Her får du ikke sat noget på dine vipper, men får derimod bukket dine egne vipper. Dette er en effektiv behandling, uanset om dine vipper er korte eller lange. Bukningen er semipermanent og retter sig langsomt og naturligt ud efter mange uger.

Hvis du vil vide mere om eyelash extensions eller eyelash lift, kan du læse meget mere her.

Få en microbladingsession

Tatoverede øjenbryn er for længst passé, og microblading har taget over. Det er nemlig den perfekte blanding af semipermanent løsning og naturligt udseende.

Ved microblading anvendes en særlig ’tatoverings’teknik, hvor hvert enkelt hårstrå nænsomt bliver tegnet på huden. Det giver et skønt naturligt udtryk og illusionen af fyldigere øjenbryn.

Løsningen er som regel semipermanent, men visse steder kan også tilbyde en permanent løsning.

Brug husmorråd

Hvis du ikke har lyst til hverken at investere tid eller penge i dine vipper og bryn, kan du også gøre nogle ting i hverdagen, som kan forbedre udseendet af dine vipper.

Dine vipper vokser og falder ud naturligt, men hvis du mindsker brugen af makeup, kan denne proces sinkes en smule. Makeup og makeupfjerner er hårdt for dine vipper – især hvis du bruger det dagligt. Gnidninger i og omkring øjnene får ligeledes vipperne til at falde hurtigere ud.

Et andet godt råd, som mange sværger til, er brugen af vaseline som naturlig vækststimulans. Det skulle give fugt til vipperne og mindske tabet. Ligeledes skulle det give sunde og flotte bryn.

Uanset hvilket løsning du vælger, er der altså mange muligheder for at få dine drømmevipper og -bryn. Dette både naturligt, kemisk, midlertidigt og permanent – så det er bare at komme i gang.

Nå ja og hvorfor så det lidt creepy indledende billede? Det er Halloween i dag 🙂

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *