bryllupsfest
Livsstil

Her kan du holde en fantastisk bryllupsfest med flot udsigt

Skal du giftes, men har I endnu ikke bestemt jer for, hvor brylluppet skal holdes, kan du med fordel læse med her. Vi giver dig her tre bud på unikke steder med en god udsigt, hvor du kan holde dit bryllup.

Som kvinde har du sikkert drømt om dit bryllup hele dit liv. Det er derfor vigtigt, at det bliver en smuk og uforglemmelig dag, som du og din kommende mand aldrig kommer til at glemme. Derfor handler det selvfølgelig også om, at I finder det helt rigtige sted, hvor I kan holde festen. Stedet kommer til at være rammen om det hele, og det er bestemt ikke noget, som I må tage for let på, når I skal vælge.

Mange brudepar drømmer om en bryllupsfest, hvor de har en fantastisk udsigt over hav, strand eller skov. Gør du også det, men ved du ikke lige, hvor det skal være henne, kommer vi med tre bud til dig her.

Hold en skræddersyet bryllupsfest lige ved havet

Vil du gerne holde dit bryllup i hyggelige og rolige omgivelser i nærheden af København, men samtidig helt ned til vandet, er det en god ide for dig, at du overvejer at holde den på Club Riva i Rungsted i Nordsjælland. Restauranten ligger helt ned til vandet, så I kommer til at have udsigt til den fine lystbådehavn og Øresund bagved.

På Club Riva har de stor erfaring med at arrangere et bryllup, der passer til lige præcis dine ønsker. Det er vigtigt, da det netop er en stor dag, som du bruger rigtig mange penge på. Her kan du se priser på en skræddersyet bryllupsfest.

Hold bryllup i strandkanten

Hvis I gerne vil helt ned og dyppe tæerne i vandet i løbet af dagen, kan I i stedet vælge at holde jeres bryllupsfest på Hotel Klitrosen i Jylland. Det er et hyggeligt lille badehotel, der ligger lige ned til havet. Det giver jer mulighed for at komme ud at bade efter bryllupsfesten – og ikke mindst få taget nogle fantastisk smukke bryllupsbilleder på stranden inden.

Når I holder bryllup på et badehotel, gør det ikke noget, at gæsterne har langt hjem; de kan jo bare blive og sove. Dermed bliver det en fest, der kan vare lige til den lyse morgen, da der ikke er nogle, der tænker på, hvornår de skal hjem, og der ikke er nogen, der holder igen i forhold til, at de skal køre hjem.

Eventyrbryllup på et rigtigt slot

Har du altid drømt om at udleve prinsessedrømmen til dit bryllup med en stor, hvid kjole og prinsen på den hvide hest, skal du selvfølgelig holde dit bryllup på et slot. Det kan du for eksempel gøre på Holckenhavn slot på Fyn. Det er et imponerende slot, der ligger lige ned til vandet. Der vil du virkelig føle dig royal, når du sidder ved det smukt pyntede bord og nyder den lækre mad.

I får en stor og lækker sommerbuffet, og til dessert får I en tærte af årstidens frugter. Har jeres gæster lyst til at overnatte på slottet, har de mulighed for at gøre det.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *