Ikke kategoriseret

Sex og sundhed hænger uløseligt sammen

Flere undersøgelser viser, at der er en sammenhæng mellem, hvor meget sex vi dyrker, og hvor sunde vi er.

Når vi taler om sundhed i Danmark, er der et emne, som vi helt går udenom: Sex. Selvom flere store undersøgelser både herhjemme og i udlandet har vist, at sex og sundhed hænger sammen, er det ikke noget, der bliver taget op til debatter om folkesundhed herhjemme.

Hvis du dyrker motion og lever sundt, har du mere lyst til at dyrke sex. Det er igen med til at gøre, at du får det godt mentalt. Det vil typisk gøre, at du har endnu mere overskud til at leve sundt. Dermed sætter det altså gang i en kædereaktion af positive effekter.

Intet problem med perioder uden sex

Der kan selvfølgelig være perioder, hvor det ikke er muligt at have sex. Hvis du har små børn eller et arbejde, der kræver meget af dig – måske begge dele – er det naturligt, at det kniber med sexlysten. Det behøver du dog ikke at være bange for, så længe du sørger for at få noget nærhed også.

Har du ikke lyst til sex i en periode, kan kys og kram med din partner være med til at gøre, at I beholder nærheden og intimiteten mellem jer. Dermed bliver det nemt at genoptage jeres sexliv senere.

Kilde: https://sn.dk/Sponsoreret/Et-godt-sexliv-spiller-en-rolle-for-din-sundhed/artikel/745961

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.