Fashion,Ikke kategoriseret

Din undertøjsguide til enhver lejlighed

Er du i tvivl om hvilke slags sports bh’er der passer dig? Eller hvad du skal vælge af shapewear? Så er denne guide perfekt til dig! Undertøj bliver altid nedprioriteret grundet for høj pris, lille udvalg eller manglende viden omkring hvad der passer. Heldigvis kan denne guide hjælpe dig lidt frem.

Badetøj der sidder godt når du skal på stranden

Badetøj er et af de lidt svære, da man helst skal have noget der passer til ens figur, men som også giver en behagelig følelse – man skal trods alt blotte meget af sin krop! Dette betyder ikke at man skal leve op til hvad folk tænker om en, men at man skal kunne have det på, med god samvittighed. 

Hvis dine bryster er lidt mindre, ville en formstøbt bikini være et perfekt match til dig, der gerne vil fremhæve brysterne lidt mere. Hvis du til gengæld ikke er glad for at vise så meget hud, ville en badedragt være perfekt. Måske evt. med en lækker kaftan også, så er du lidt mere tildækket. Hvis du har store bryster, er det vigtigt at have en god bikinitop som giver god støtte til barmen. 

Hvorfor en sportsbh er vigtig

En god sportsbh er rigtig vigtig, da den helst skal give støtte når du træner. Mange kvinder kender den ubehagelige følelse af at løbe eller hoppe uden bh eller sportsbh! Desuden, er det ikke kun ubehageligt, men det kan tynge brysterne på sigt. 

En god sportsbh skal kunne holde dine bryster på plads og give støtte, og så skal det være god kvalitet. Find et stort udvalg af sportsbh’er hos Hunkemöller hvor du kan finde forskellige slags, der passer til din stil, men også er komfortabel. Husk også, at jo højere aktivitetsniveau af sport og jo hurtige bevægelser, desto mere støtte har du brug for. 

Hvad du skal bruge shapewear til og hvad der passer dig

Mange tror at shapewear er, for at se tyndere ud, men det ligger lidt i ordet ’’shape’’. Shapewear er nemlig egnet til at forme kroppen. Man former derfor kroppen, så det ser ekstra pænt ud at have den stramme kjole på. Har du lidt ekstra fedt ved maven, kan du med fordel bruge en højtaljet trusse. Vil du til gengæld gerne stramme både mave og lår, skal du bruge en opstrammende shape trusse, som denne. Skal du have en stram kjole på, kan du bruge en opstrammende kjole under, så du kan se ekstra spicy ud. 

Når undertøjet er på plads – så skal loungewear være på plads

Når du har fundet ud af hvad du vil have på indenunder dit tøj, så glem ikke det vigtigste af alt – loungewear! Det gode ved loungewear er at det skal være behageligt, men kan samtidig se flot og moderigtigt ud! Du kan få loungewear der minder mere om en pyjamas og du kan finde loungewear der ser så moderigtigt ud, at du næsten kan gå ud af døren med det på. Bare fordi du er derhjemme, betyder det nemlig ikke, at du ikke skal se godt ud! 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.