Ikke kategoriseret

Gode grunde til at betale lidt mere for møbler

Står du overfor at skulle have nye møbler i dit hjem, går du uden tvivl at overveje hvad det  er du skal have, og du har sikkert allerede luret en masse webshops, for lige at tjekke priser og så hvad sådan noget skal koste. Du har måske kigget på IKEA og tænkt, at det da var nogle tillokkende priser, og det kan være du har i butikker og tænkt at det var voldsomt dyrt, men inden du gør det helt sort og hvidt op, er der nogle ting du skal have med i dine overvejelser.

Der er nemlig rigtig mange gode grunde til at investere lidt penge i de gode klassiske designmøbler. For det første er de smukke, for det andet er det en del af den danske designhistorie og for det tredje og ikke mindste, er det i ofte en rigtig god investering, hvis man vælger de rigtige møbler. De helt store ikoner som Svanen, Ægget, Y-stolen og alle de andre, er dyre at købe, men på mange måder er de alligevel billigere i længden. I hvert fald hvis man har en plan om at skifte dem ud på et tidspunkt.

Design holder prisen bedre

Modsat billigere møbler fra de kæmpe store møbelkæder, så holder designermøbler nemlig ikke kun længere på grund af kvaliteten, de holder også prisen meget bedre, og ofte kan man næsten sælge møblerne for det samme, som man har givet for dem, hvis man vælger nogen af de mere unikke og man vel og mærke passer godt på dem. Nogle vil endda opleve at deres møbler kan stige i pris, hvis man beholder dem længe nok.

Vogt dig for tyvekoster og kopier

Du kan naturligvis vælge at købe dem brugt, men som du kan læse ovenfor, så er prisen som regel ikke meget lavere, hvis de vel og mærke er velholdt. Finder man designermøbler til spotpriser skal du altid være meget opmærksom og kræve dokumentation for køb eller i hvert fald ejerskab, da der desværre er rigtig mange, der sælger stjålne møbler, da de netop er så eftertragtet, som det er tilfældet. Der er også rigtig mange kopier i omløb, hvor det kan være svært at se forskel og helt umuligt på billeder. Så overvejer du at købe brugt, skal du være meget opmærksom på, hvem sælgeren er.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *