hvide bluser med pufærmer
Fashion,Ikke kategoriseret

3 smukke hvide bluser med pufærmer

3 smukke hvide bluser med pufærmer! Mangler du nogle flotte basisting i dit klædeskab, som passer til ethvert outfit? Så er en flot hvid bluse med pufærmer en rigtig god investering. Det er en tidløs klassiker, som findes i flere forskellige varianter. Og så passer den til enhver underdel. Få 3 gode bud på en hvid bluse med pufærmer her!

Elsker du flotte, lange nederdele? Eller er du mere til rå, blå jeans? Uanset hvilken underdel du foretrækker, kan du kombinere den med en hvid overdel. Og vælger du en bluse med pufærmer, får du et moderne og stilfuldt look.

hvide bluser med pufærmer

Derfor er det en god investering til dit klædeskab. Basisvarer som dem får du nemlig masser af anvendelser ud af. Og alt efter hvilket tilbehør du vælger, kan blusen bruges både til hverdag og til fest. Vi giver dig her vores 3 bedste bud på din næste basisvare!

1. Gestuz Rifa Puff Bluse

Gestuz er et skandinavisk mærke, grundlagt af Sanne Sehested i 2008. Deres tøj er lækkert og stilfuldt – perfekt til den moderne kvinde! Så de har selvfølgelig også en flot, lys trøje med store ærmer. Se Gestuz Rifa Puff Bluse hos FashionFifteen.

Det er en klassisk trøje, der alligevel er perfekt til den moderne verden. Den er blød og lægger sig på kroppen på den mest flatterende måde. Og så er den lavet af 50 % organiske viskosefibre, som er mindre skadelige for miljøet end mange andre materialer.

Med Gestuz Rifa Puff Blusen får du altså både kvalitet, stil og bæredygtighed i én lækker pakke. Kombinér den med din yndlingsnederdel eller et par frække jeans. Så er du klar til at tage verden med storm!

2. ‘Mandy’-skjorte fra ONLY

Foretrækker du et mere markant og defineret look? Og er du vild med 80’ernes markante skuldersnit? Så er ’Mandy’-skjorten fra ONLY et godt valg.

Den har store pufærmer, som markerer dine skuldre. Og så har den en flot, markant stand-up krave for at fuldende looket.

’Mandy’-skjorten er lavet af hvid bomuld. Den er blød med en simpel keyhole-lukning i ryggen. Og så vil den passe til de fleste underdele – særligt de højtaljede, som er ekstra velegnede til at definere netop din talje.

3. Misslisibell x NA-KD top

Følger du Misslisibell på Instagram eller YouTube? Hun er en kendt influencer, som deler sin flotte, farverige looks og elsker at tale om mode.

Hun har netop lavet et samarbejde med NA-KD om sin egen tøjkollektion. Og blandt de mange lækre stykker tøj er selvfølgelig også en klassisk bluse med store ærmer.

Prøv bl.a. hendes ’Top Med Struktur’. Det er en crop-top, der kan vise din flotte figur frem, og så er den lavet af et lækkert struktureret materiale. Toppen har lange pufærmer og mønstrede brune knapper hele vejen ned langs fronten. Hvis du leder efter en fræk sommertop, er den et godt valg. Den vil passe perfekt til dine yndlingsshorts eller en kort nederdel. Og kombinér den gerne med solhat, så du også undgår at blive solskoldet i hovedbunden og ansigtet.

Andre smukke hvide bluser med pufærmer?

Savner du flere smukke hvide bluser med pufærmer og kender du et sted du kan finde dem, så skriv det endelig nedenfor. Vi elsker de bluser, som du kan læse om ovenfor, men vi elsker også at bliver inspireret af gode forslag, så skriv endelig med inspiration til smukke hvide bluser med pufærmer

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.