holbaek-havn
Ikke kategoriseret

Stilede boliger på Holbæk Havn

Et helt nyt boligområde skaber et helt nyt liv på Holbæk Havn.

Den industri, som i mere end hundrede år har eksisteret på vores havne, er mere og mere sygnet hen. Det har gjort mange havne til døde områder, som byder på nogle af de mest attraktive grunde i havnebyerne.

Havneboliger

Det har både Holbæk og mange andre havnebyer i provinsen fundet fremragende løsninger på. På Holbæk Havn har de således planlagt blandede områder med forretning, restaurationsliv og boliger. På den måde har de åbnet byens liv op til det altid attraktive vand og havnemiljø.

Nedrivning og nytænkning

Mange af de oprindelige bygninger på havnen har ikke været brugbare til beboelse, og det har ikke været muligt at omdanne dem på en bæredygtig måde.

Derfor er der revet en hel masse værdiløse industribygninger ned. Det har til gengæld givet plads til helt nye boligbyggerier, hvor du meget vel kan finde din næste lejlighed i flotte og utraditionelle omgivelser.

Holbæk Havn

Et af de nye projektbyggerier har faktisk fået navn efter den attraktive beliggenhed. Det kendes ganske enkelt som Holbæk Havn. Her finder du smukke og lækre lejligheder i nordisk stil. Det vil sige store vinduer med masser af lys og gennemtænkte planløsninger, som passer til den moderne families liv.

Køkken, alrum og stue ligger i forbindelse med hinanden som ét stort rum. Derved sparer du på de begrænsninger, som væggene udgør. Du får større frihed i indretningen, og du får en fornemmelse af mere luft omkring dig. Når du og vennerne sidder ved spisebordet og nyder et godt måltid, har I stadig rumfornemmelsen fra stuen.

Det smukke lysindfald gør, at uderummet kommer til at virke som en del af lejligheden.

Ude på havnen

Når du bor tæt på havnen, er luften frisk. Det inspirerer til masser af udeliv. Du får selvfølgelig din egen altan eller terrasse. Desuden kan du bruge de skønne, grønne fællesarealer mellem bygningerne.

Det betyder, at du ud over din lækre lejlighed også får adgang til et fællesskab med mennesker, som har samme gode smag som dig.

På selve havnen

Og selve havnen bliver din baghave. Du får kort vej til alle havnens faciliteter, så hvis du har din egen båd eller kajak, kan du have den liggende lige i nærheden af lejligheden. Det betyder, at du kan nyde friheden på vandet, lige når det passer dig.

Ved Marinaen er der også en dejlig badebro, så sommerlivet bliver fantastisk for hele familien.

Vandet i Holbæk Fjord er fredeligt – næsten som en sø – på grund af den beskyttede beliggenhed inderst i Issefjorden godt gemt bag Orø. Så det er et oplagt sted for dine børn at lære den første fortrolighed med vandsport og sikkerhed til søs.

Alt det praktiske

Holbæk er en moderne by, hvor du finder alle faciliteter i høj kvalitet. Her er skoler, dagtilbud, sport, fritid, kultur og masser af frisk luft og natur. Og København er inden for en rimelig pendlerafstand, hvis ikke du er så heldig at finde et job i Holbæk eller omegn.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.