Hjemmet

Skab hygge med bordlamper

Vi påvirkes i høj grad af lys. Lyset er vigtigt for vores humør og velbefindende. Få idéer til at skabe hygge i dit hjem med belysning. Find masser af fine bordlamper på LEDProff.

Bordlampe ved sengegærdet

Det er dejligt at have en bordlampe ved sengegærdet, så du kan læse en bog, inden sengetid. Der findes mange fine modeller til sengebordet. Det er en god idé med en pære, som ikke er for skarp, så kroppen kan vende sig til søvnen med en rolig belysning. Du kan med fordel hænge lampen op på væggen eller sengegavlen, for et eksklusivt look.

Glødelamper over spisebordet

Spisebordslampen er nødvendig i hjemmet. Den kan dog ødelægge hyggen, men med en glødepære i lampen, skaber du samme hygge, som ved stearinlys. Det bløde skær fra lampen er med til at skabe denne stemning. Du kan også overveje at skrifte loftlampen ud med en bordlampe. Dette ses på flere og flere moderne restauranter, og skaber en anderledes dynamik.

Lamper i hjørnerne

Når det er mørkt udenfor, kan du skabe lys og liv med små bordlamper. Placer lamperne i hjørnerne af dit hjem, så disse ikke fremstår ubeboede og mørke. På denne måde skaber du en masse lys i dit hjem, som gør det hyggeligt og skaber stemning. Sørg for at have nogle gode sparepærer, så elregningen ikke bliver for høj.

Moderne LED-strips

De seneste år, er det blevet meget moderne med LED-strips under skabe og hylder. Du klister blot en LED-stribe under en overflade, og skaber herved en masse lys under ting, som typisk fjerner lys. Striberne fås i mange forskellige farver, og kun fantasien sætter grænser for, hvor de kan pynte. De er også gode til at skabe lys på køkkenbordet, under overskabene.

Arbejdslys på skrivebordet

Find en fin bordlampe til skrivebordet, så du kan sidde og arbejde med godt lys ved din side. Det er vigtigt med lys ved dit arbejdsbord, for ikke at overanstrenge øjnene. Du kan med fordel vælge en lampe med et tvist. Dette kan eksempelvis være en lampeskærm med palmer på, eller lampen formet som et dyr. Det vil få dine gæster til at måbe.

Hyggelys på terrassen

Det er ikke kun indendørs, du kan hygge med lamper. Brug også lamper på terrassen eller altanen til de sene sommeraftener. Det vil gøre, at du og dine gæster kan sidde udenfor og nyde de varme aftener til længe ud på natten. Har du en terrasse eller en altan, vil selskabet for det meste altid ende herude, og hvorfor så ikke skabe lidt hygge her.

Bordlampe i entréen

Skab en anderledes og hjemlig velkomst i din entré med en bordlampe på et lille bord, i stedet for den klassiske loftslampe. Den vil skabe mere stemning i rummet, og er lidt anderledes end hvad man plejer at se. Der findes mange fine og forskellige bordlamper på markedet.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *