Fashion,Ikke kategoriseret

Kvinder – sådan gør I jeres kærester mere stilfulde

Er du træt af, at din kæreste klæder sig en anelse kedeligt? Fortvivl ej – der er nemlig masser af hjælp at hente lige her. I dette indlæg finder du nemlig en guide til, hvordan du kan gøre din kæreste mere stilfuld i sit udseende. Du finder både konkrete items, som kan pifte ethvert look op, men du vil også få nogle mere overordnede råd, som kan hjælpe dig godt på vej mod en mere stilfuld kæreste.

 

Læs med og bliv meget klogere på, hvilke items du skal pifte din kærestes tøjstil op med, hvis du ønsker, at han skal se lidt mere stilfuld ud.

 

Skab en rød tråd

Ønsker du at få et look til at se mere stilfuldt og sammensat ud, er det vigtigt, at du sørger for at skabe en rød tråd igennem hele looket. Det kan du gøre ved at lade de samme farver eller materialer gå igen i outfittet.

 

Du kan eksempelvis vælge at implementere farven rød ved at sammensætte en t-shirt med et rødt logo til et par sko, som også har noget rødt på sig. På den måde skabes der en rød tråd igennem outfittet, hvilket vil gøre en kæmpe forskel for det samlede look.

 

Kombinér forskellige materialer

Du kan skabe et eksklusivt look ved at vælge at kombinere forskellige materialer. Det kan eksempelvis give et fedt og moderne look at kombinere en læderjakke med en skjorte, fordi de to materialer komplimenterer hinanden superfint.

 

Pas dog på med at kombinere for mange forskellige materialer, og sørg for at lade nogle af de samme materialer gå igen i looket, ligesom det blev beskrevet i ovenstående afsnit.

LÆS OGSÅ: Den store guide til Airboards!

Invester i en flot blazer

En blazer er en item, som kan redde nærmest ethvert outfit og få det til at se mere stilfuldt ud. Der findes et hav af forskellige blazere på markedet, så der er stensikkert en, som falder i din kærestes smag. En blazer kan sammensættes til stort set ethvert outfit og er derfor meget anvendelig. Den kan bruges lige fra et møde på arbejdet til en sommerfest hos vennerne.

 

Husk desuden på, at en blazer ikke nødvendigvis behøver at være stiv og kedelig i materialet, men den kan sagtens have en frisk farve eller et sjovt mønster og være lavet i et lettere og mere uformelt materiale end den klassiske blazer.

 

På denne side finder du det hele

Hos Trendlovers finder du et stort udvalg af herretøj. På denne side er der altså noget til enhver mand og enhver smag. Du er garanteret gode priser, og du slipper samtidig for at skulle ud i fysiske butikker for at finde det, du leder efter. Ved at handle over nettet får du et samlet og overskueligt udvalg, og du kan sætte dig og klikke varerne hjem, lige når det passer dig. Siden er desuden e-mærket, så du trygt og sikkert kan handle, og der er dag til dag levering.

 

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *