Samsung Galaxy S7 Edge cover
Livsstil,Nethandel

Billigste Samsung Galaxy S7 Edge covers

Du behøver ikke at bruge mange penge på at købe et godt cover til din Samsung Galaxy S7 Edge. Vi kommer med tre billige bud her.

Det koster nogle penge at købe en lækker mobil som Samsung Galaxy S7 Edge. Det er derfor ikke sikkert, at du har så mange penge tilbage, når du har købt den. Selvom du ikke har det, er det dog stadig en god ide, at du sørger for at købe et cover til den. Det kan være med til at beskytte den, hvis du taber den. For det ville være rigtig ærgerligt, hvis du skulle til at bruge flere penge på at købe en ny smartphone, fordi den anden var gået i stykker.

Samsung Galaxy S7 Edge er lavet med en særlig buet skærm. Det ser rigtig flot ud, men gør også, at du ikke kan bruget et hvilket som helst cover til den. Du er derfor nødt til at vælge et cover, der er lavet særligt til din smartphone. Hvis du gør det, får du dog et cover, der er nemt for dig at sætte på.

Det kan lyde dyrt, at du skal have et cover, der er speciallavet til din mobil. Men det behøver det faktisk ikke at være. Du kan sagtens få nogle billige covere til Samsung Galaxy S7 Edge. Vi giver dig her tre eksempler på dem.

Billigt lædercover, der kan det hele

Mange foretrækker i dag at have både deres kort og deres mobil samlet et sted. Det gør, at de ikke behøver at tage særlig meget med sig, når de går ud ad døren. Hvis du vil have sådan et cover i en god kvalitet, bør du vælge et i læder. Det har en bedre kvalitet og kan holde i meget længere tid, end et der er lavet i fake-læder. Men et cover i læder kan godt være dyrt.

Et af de covere til Samsung Galaxy S7 Edge, der kan det hele, og som har en meget rimelig pris, er Samsung Galaxy S7 Edge lædercover med kreditkortholder. Det kan du for eksempel købe hos CoverButik.dk. Der koster det kun 149 kroner, hvilket ikke er meget for et cover i læder.

Coveret har plads til tre kreditkort i venstre side. Der er også en lomme, hvor du har mulighed for at have nogle sedler liggende. I højre side kan du have din mobil siddende. Når venstre side er klappet over den, bliver den godt beskyttet. Både ved fald og mod nøgler og andet, der kan ridse skærmen. Er du interesseret i andre modeller, så find billige Samsung Galaxy S7 Edge Covers her.

Prisen er helt i bund på plastikcover

Hvis du gerne vil have et cover til din Samsung Galaxy S7 Edge, hvor prisen er virkelig lav, kan det være en ide for dig, at du ser nærmere på Samsung Galaxy S7 Edge Rubberized Plastik cover. Det er et solidt cover, som du sætter på bagsiden af mobilen. Der kan det tage af for en række slag og fald, så du kan have glæde af din smartphone i mange år fremover.

Coveret er lavet, så det passer perfekt til Samsung Galaxy S7 Edge. Det gør, at huller til kamera, højttaler og lignende sidder, præcis hvor de skal. Du kan få coveret for bare 95 kroner hos InCover.dk. Det er med til at gøre, at du har råd til det lige meget hvad – også selvom du har brugt mange penge på en ny telefon.

Du kan få coveret i mange forskellige farver. Det gør, at du nemt kan finde et cover, der passer til din stil. Eller vælge at have flere forskellige covere, så du kan skifte alt efter, hvordan dit humør er. Find flere billigere covere til Samsung Galaxy S7 Edge her.

Tykt og billigt cover giver ekstra beskyttelse til din mobil

Er du på jagt efter et cover, der giver noget mere beskyttelse til din mobil, kan du for eksempel se nærmere på Armor Cover til Samsung Galaxy S7 Edge. Det har de blandt andet hos evermart.dk til bare 79 kroner. Den ekstra beskyttelse er derfor ikke noget, der vil komme til at koste dig mere – tværtimod.

Armor Coveret er lavet i tyk silikone og plastik. Dets tykkelse er netop det, der er med til at gøre, at du får en virkelig effektiv beskyttelse af din mobil. Hvis du hører til en af dem, der ofte har været nødt til at skifte mobil, fordi du har tabt den, er dette cover altså en rigtig god investering for dig. Det giver både beskyttelse til kanten og til bagsiden af mobilen.

Coveret er dog også et, som du lægger meget mærke til, når det sidder på mobilen. Hvis du gerne vil have et mindre iøjnefaldende, men stadig meget effektivt cover til din Samsung Galaxy S7 Edge, så læs mere her.

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *