forførelse
Livsstil,Mænd

Sådan forfører du din elsker i 2018

Få gode råd til, hvordan du kan forføre din elsker. Lige meget om det er en, du ser helt casual, eller en du har været i et forhold med i længere tid.

Lige meget hvem din elsker er, men måske særligt, hvis det er din faste partner, vil denne sætte pris på at blive forført en gang imellem. Det er lige meget, om det er en mand eller en kvinde, der er tale om. Det er rart at føle, at ens partner har gjort noget særligt for at forkæle en.

Men er du lidt i tvivl om, hvordan du bedst kan forføre din elsker i 2018, kommer vi her med gode råd til dig. Rådene er både til mænd og til kvinder.

Gør noget ud af din påklædning

I nogle tilfælde skal der ikke mere til for, at du kan forføre din elsker, end at du gør noget ud af din påklædning. Det er de færreste, der synes, at deres elsker er allermest sexet, når han eller hun går rundt i et joggingsæt.

Som kvinde kan du for eksempel tage en flot kjole på – måske med nogle bundløse trusser inden under. For mænd kan det være at tage en skjorte på. Læs mere her om, hvordan du kan gøre mere ud af din påklædning.

Send frække billeder til din elsker

Hvis du gerne vil pirre din elsker, mens I ikke er sammen, er det oplagt, at du sender nogle frække billeder til ham eller hende. Det vil helt klart gøre, at de nok kun tænker på en ting, når de træder ind ad døren derhjemme – og det er ikke at komme ind at sidde foran tv’et.

I en tid, hvor du hører om, at både mænd og kvinder bliver hængt ud for at have set frække billeder til deres elsker, kan virke lidt grænseoverskridende at gøre det. Men et frækt billede behøver ikke at være et billede, hvor du er helt nøgen. Det kan for eksempel sagtens være et billede af dit ansigt og din kavalergang eller din brystkasse.

Vær impulsiv

Lige meget om det er din partner eller en elsker, som du har en affære med, giver det altid bonuspoint, hvis du er impulsiv. Det er noget, som kan være med til at ruske op i hverdagen. Der er heldigvis mange forskellige måder, hvorpå du kan være impulsiv. Det kan være i forhold til, hvor du forfører din elsker, hvordan du forfører din elsker, eller måske at du foreslår, at I prøver noget helt nyt, når du har forført ham eller hende.

Giv din elsker massage

Massage er en god form for forspil eller kan bare være en måde for jer at være intime uden at have sex. Jo mere du er tæt på og rører ved din elsker, des mere vil han eller hun også få lyst til at have sex med dig. Derfor er det en god ide, at du altid har en god massageolie stående, så du virkelig kan massere igennem – og blive masseret igennem.

 

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *