Fashion,Smykker til Kvinder

Glæd hende med en personlig gave

Er det din kærestes, din mors, din søster eller venindes fødselsdag, eller er der en anden begivenhed, der giver anledning til at give en gave? Ønskelister bliver typisk udformet, og den nemme løsning for dig er at vælge noget herfra – for det ved du jo, at hun mangler. Du kan dog også ’tage chancen’ og vælge noget, der ikke er noteret på listen. En gave, du selv har udtænkt, vil give mindst lige så meget glæde. Der findes rigtig mange måder at give en personlig gave på, og det gælder blot om at slippe kreativiteten og fantasien løs. Mangler du alligevel noget inspiration til den perfekte, personlige gave, så læs med i dette blogindlæg.

Giv en oplevelse

’En oplevelse’ er vidt begreb, og der findes et utal af oplevelser, du kan glæde personen med. Oplevelser vækker ofte en anden glæde i kroppen end en materiel ting, da din mor, kæreste, veninde, eller hvem end modtageren er, dermed har noget at se frem til. Det kan eksempelvis være en tur i biografen eller på café, hvor I kan få en hyggelig aften sammen. Ønsker du at give en udfordring, kan du tilmelde jer et event, hvor I for eksempel kan deltage på et madlavningskursus. Mulighederne er mange, og valget afhænger meget af, hvilken relation I har, og hvad hun interesserer sig for. Netop dette er også med til at gøre en oplevelsesgave ekstra personlig, da du skal lægge hovedet i blød.

Hjemmelavede gaver

Hjemmelavede gaver er ikke nødvendigvis blot en nem og billig gaveløsning. En hjemmelavet gave vil nemlig signalere, at du har brugt tid og tanker på at finde en gave – og at du gerne vil give noget, andre ikke giver. En hjemmelavet gave behøver ikke være en ting, og det kan sagtens være en oplevelse, du selv står for. Det kan eksempelvis være et klippekort, hvor du tilbyder at gøre rent eller komme og lave aftensmad svarende til det antal klip, der er på kortet. Det giver gode anledninger til at ses og/eller gøre en god gerning, der kan være til hjælp i hverdagen. En hjemmelavet brunch, hvor der ikke er sparet på noget, kan også være en perfekt, hjemmelavet gave. Er du en ørn til at strikke eller lavet noget andet kreativt, kan du afsætte tid til at lave en kreation til hende. Det vil uden tvivl blive værdsat.

Personlige smykker

Materielle ting kan sagtens stadig være en del af en personlig gave. Dog kan du udvælge noget, der ikke står på ønskesedlen. En oplagt gave kunne være håndlavede smykker. Smykker vil nemlig bekræfte og fremhæve hendes feminine side, og håndlavede smykker indeholder i særdeleshed noget personligt. Hvert smykke er nemlig unikt, og de fleste håndlavede smykker findes kun i et begrænset antal. Det vil gøre gaven ekstra speciel. Du kan eksempelvis på www.decorojewellery.com finde et udvalg af personlige, håndlavede smykker, hvor hvert item har sit helt eget kendetegn. Smykker er derfor et helt ideelt bud på en gave, der passer til netop din modtagers personlighed og stil.

 

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *