Livsstil

Pelican Storage – opbevaring til det overskydende fra flytningen

Du står og skal flytte – du bør rydde op inden, men tiden er knap. Hvad gør du med alle de overskydende ting, du ikke har lyst til at fylde den nye bolig op med? Men heller ikke ønsker at smide du! Du vælger naturligvis opmagasinering, som er en sikker opbevaring af dine ting. Opbevaringstjenester som Pelican Self Storage kan blive det pulterkammer, du ikke har – bare uden for boligen, så du slipper for at se på rodet!

Få opmagasineret dine ting sikkert, tørt og med nem adgang. Gem det tøj, du ved, der kommer på mode igen, eller lad moster Annas smukke gamle klaver stå i optimale forhold, indtil pladsen tillader at flytte det ind.

Ved at få opbevaret de ting, du ikke vil have med, behøver din flytning ikke betyde, at dit nye hjem overdynges med gammelt rod. Det er chancen for at få styr på det hele uden for hjemmet.  

Undgå at flytte rodet med

Lej et opbevaringsrum til opmagasinering af alle de ting, du ikke fik ryddet ud inden flytning. Brug et professionelt opbevaringscenter til alle flyttekasser, der ikke skal bruges lige nu. Men som kræver sikker opbevaring mod tyveri, temperaturforskelle og ikke mindst rod.

Du har sikkert ikke plads – eller lyst til – et pulterkammer i din nye bolig. Men det er på alle måder genialt at have et tørt og sikkert sted til det smukke klaver, du har arvet efter moster Anna, men som du ikke har plads til lige nu.

Julepynten fylder mere og mere for hvert år, der går. Og alt det tøj, du ikke bruger lige nu, men som helt sikkert får et nyt revival i din levetid, bør heller ikke optage halvdelen af pladsen i dit klædeskab.

Har du brug for mere opbevaringsplads?

Drop små, kolde og fugtige kælderrum. Bestil privatopbevaring hos professionelle udbydere som f.eks. Pelican Self Storage. Hos Pelican Storage kan du få rodet ud af huset uden at skulle smide noget ud. Der er gratis leje af trailer, når du skal have flyttet de store bunker af tøj, de overskydende møbler, eller bare de flyttekasser du ikke har plads til.

Benyt chancen for at få styr på rodet og adgang til al den opbevaringsplads, du drømmer om. Professionel opmagasinering giver dig nem adgang til dit eksterne pulterkammer 24×7, så du altid kan få fat i det, du skal bruge, eller fylde nye ting ind. Du kan leje netop den størrelse, du behøver, og du kan altid bestille mere plads eller et ekstra rum, hvis behovet skulle opstå!

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *