Tryk på tøj
Fashion

8 ting du kan bruge tryk på tøj til

Tryk på tøj er en fantastisk måde at viderebringe et budskab. Det kan være budskabet om hvilken virksomhed eller forening du repræsentere. Det kan være budskabet om hvilken mening du har og det kan bare være et budskab, der får smilet frem hos læseren.

1. Tryk på tøj til din virksomhed

Det er oplagt at bruge tryk på tøj som en del af din markedsførelse af din virksomhed. Brug tryk på tøj til arbejdstøj.

2. Tryk på tøj til firmagaver / kundegaver

Tryk på tøj er en fantastisk idé til firmagaver og som kundegaver. Vælg en t-shirt eller en hoodie i en god kvalitet og en moderigtig farve og design et fedt tryk.

3. Tryk på tøj til din sportsforening

Der er intet, der gavner sammenholdet på et sportshold som en følelse af samhørighed. Samhørigheden kan blandt andet findes i en ens uniform. Brug tryk på tøj til at lave holddragter til fodboldholdet, håndboldholdet eller hvor din interesse ligger.

4. Tryk på tøj til festival

Tryk på tøj er perfekt til at promovere festivals. Det er også perfekt til at promovere det lokale traktortræk eller det årlige marked. Tryk på tøj kan promovere sagen samtidig med, at det kan bidrage til at skabe overskud i kassen.

5. Tryk på tøj til dig med eget band

Spiller du i band, så skal i da have jeres eget merchandise. Der er ingen grund til at vente til i ligger nr 1 på Billboard. Design en fed band t-shirt og få den trykt, så jeres groupies har noget at gå rundt med.

6. Tryk på tøj til at promovere din yndlings forening

Skab opmærksomhed omkring din yndlingsforening eller din fritidsinteresse med en t-shirt eller en trøje med foreningens logo eller slogan.

7. Tryk på tøj til polterabend

Når der er polterabend, så skal den have hele armen. Hvorfor ikke designe sjove t-shirt til hele slænget. Vi er sikre på, i sagtens kan finde på en sjov tekst!

8. Tryk på tøj til efterskoler, 10 klasser og gymnasier

I skoletiden skabes en helt masse minder. Hvorfor ikke designe en årstrøje til jeres klasse og få den trykt. Det kan være på en t-shirt eller på en hættetrøje eller måske på en cap.

Før dine ideer ud i livet

Har du fået en masse gode ideer til, hvordan du kan bruge tryk på tøj i din hverdag og mangler du nogen til at føre dine ideer ud i livet, så kontakt Tex-tryk.
Tex-tryk har mere end 40 års erfaring med at lave kvalitets tryk til både virksomheder og private. Hør nærmere her.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *