Sundhed

Har du mistet en tand?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der til tider kan komme ud for problemer med vores tænder. Det er for eksempel i forhold til en ulykke, et uheld eller andet, der kan betyde, at vi mister en tand. Og selvom det er noget, som vi kan leve uden, så er det kun de færreste, der har lyst til det.

For det første bliver det mere besværligt, især når det kommer til at tygge sin mad ordentligt igennem, og for det andet ser det måske heller ikke så pænt ud, som mange ønsker.

Få lavet en tandbro som erstatning for den manglende tand

Derfor kan det være, at du gerne vil have lavet en tandbro. Med en bro på tænder er der tale om en erstatning for en manglende tand i din mund. Det betyder, at det er en mindre protese, der kobles på de eksisterende tænder i din mund, som sidder omkring hullet. Derfor er der også tale om en erstatningskonstruktion, der ikke blot kan tages ud af munden efter behov – den vil være fast og dermed fungere præcis ligesom resten af dine tænder.

Det er også muligt at få lavet en tandbro, så den erstatter op til flere manglende tænder, og derfor kan den sikre det æstetiske udtryk, du drømmer om samt sørge for, at du igen kan tygge din mad uden problemer.

Find en tandklink i Lyngby med professionelle tandlæger

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide? Så er du heldig, hvis du bor enten i eller i nærheden af Lyngby, København, Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Holte eller Jægersborg – Her finder du nemlig en tandklinik hos Vores Tænder med professionelle tandlæger, der står klar til at hjælpe dig med din tandbro. Og det betyder, at det også er din vej til det smil, som du drømmer om.

Så hvad venter du på?

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *