Sundhed

Singler må også gerne føle intimitet

Det kan til tider være rigtigt ensomt at være single. Ofte mister man noget nærhed og nærvær, man måske tidligere har haft, da man var sammen med en partner. Der er mange ting, som kan være svært som single, bl.a. turene ned i byen, hvor man normalt ville gå sammen med partneren. Derudover mangler man ofte fysisk kropskontakt og intimitet, når man er single. Når man er single kan man med fordel finde sig en partner, som man kan mødes med uforpligtende, så man ikke mister følelsen af intimitet.

Kropskontakt og intimitet sænker stressniveauet

Der kan være store sundhedsmæssige fordele i ikke at afholde sig fra at være intim med en anden, bare fordi man ikke har en partner. Det kan gøre en forskel for ens stressniveau, at man regelmæssigt har fysisk kontakt med et andet menneske. Det kan man f.eks. gøre ved at vælge en partner, man regelmæssigt er sammen med, og man kan også vælge at være sammen med forskellige partnere. Er man sammen med flere bør man imidlertid sikre sig, at man ikke bliver modtager af en kønssygdom, hvorfor kondomer kan være en god måde at sikre sig på. Alle slags kondomer kan fungere, når det handler om at være sikker i sengen, og der findes endda kondomer med smag, prikker, riller og viagra dråber, som kan gøre oplevelsen i sengen endnu bedre, end hvis man ikke havde brugt kondom.

Hvordan finder man sin uforpligtende partner eller partnere

Der kan være mange måder at finde sin uforpligtende partner eller partnere på. Det kan man f.eks. gøre ved at møde dem nede i byen, hvor begge er berusede og følges hjem til den ene eller den anden. Man kan også gøre det ved f.eks. at finde partnere online. Der findes datingsider, hvor det handler om at finder uforpligtende partnere, og derfor er der rene linjer fra starten. Online skal man sørge for, at være helt tydelig omkring, hvad man søger i hinanden, så den ene ikke bliver skuffet. Det kan f.eks. være rigtigt svært, hvis den ene troede, at man skulle date for at blive kærester, og den anden bare søger en uforpligtende partner til intimitet og kropskontakt. Derfor kan det være godt at vælge datingsider, der specifikt søger den slags partnere, eller ved at være meget tydelig omkring det fra starten af. Man kan også vælge at være intime sammen, hvis man er venner i forvejen.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *