Negle
Kosmetik

Alt du skal vide for at lave dine egne negle på en naturlig måde

Negle er en vigtig del af vores udseende og kan give os en stor selvtillidsboost. Men ofte bruger vi farvestærke lakker, der ikke nødvendigvis er sundt for vores negle. Hvis du vil tage vare på dine negle på en naturlig måde, er der flere ting, du kan gøre. I denne blog vil vi sammen med Neglefeber give dig råd om, hvordan du kan lave dine egne negle på en naturlig måde.

 1. Brug naturlige produkter
  For at lave dine egne negle på en naturlig måde, er det vigtigt, at du bruger naturlige produkter. Først og fremmest skal du bruge en neglefil i stedet for en neglesaks, da en fil er mere skånsom mod dine negle. Derudover er det vigtigt, at du bruger naturlige neglelakker, der ikke indeholder skadelige stoffer som formaldehyd og toluen. Der findes mange forskellige mærker, der laver naturlige neglelakker, så gør din research og find et, der passer til dig.
 2. Få en sund livsstil
  En sund krop er vigtig for sunde negle. Dette indebærer at spise en sund og afbalanceret kost, rig på protein og vitaminer, og drikke masser af vand for at holde dine negle fugtige. Hvis du lider af hyppige negleinfektioner, skal du kontakte din læge for at undersøge, om der er en grundlæggende årsag.
 3. Brug naturlige olier
  Regelmæssig brug af naturlige olier som olivenolie, mandelolie eller kokosnøddeolie kan hjælpe med at holde dine negle sunde og glansfulde. Disse olier vil hjælpe med at styrke neglepladen og beskytte dine negle mod udtørring. Brug en dråbe eller to på dine negle og forsigtigt masser ind.
 4. Brug en basecoat
  Hvis du lægger neglelak på dine negle, skal du altid bruge en basecoat først. En basecoat vil hjælpe med at beskytte dine negle mod farvestoffer og kemikalier, der kan skade dine negle. Det vil også være med til at forlænge holdbarheden på din neglelak og gøre den lettere at fjerne.
 5. Hold dine negle rene og tørre
  For at holde dine naturlige negle sunde og rene, skal du sørge for at vaske dem regelmæssigt og tørre dem grundigt. Dette vil hjælpe med at forhindre infektion og beskytte dine negle mod skadelige bakterier. Hvis du er ude og vaske opvask eller rengøring, kan det være en god ide at bære gummihandsker for at beskytte dine negle mod skadelige kemikalier.


Som du kan se, er der mange måder at tage vare på dine negle på en naturlig måde. Ved at bruge naturlige produkter, have en sund livsstil, bruge naturlige olier, bruge en basecoat og holde dine negle rene og tørre, kan du være sikker på at dine negle vil se sunde og stærke ud. Så prøv disse tips og tricks og lad dine naturlige negle skinne.

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *