Manicuren redder mine negle

manicure

Flere af mine veninder laver deres egen manicure, men jeg fortrækker nu at få manicuren lavet af en professional i København – så ved jeg det bliver gjort ordentligt. Derudover kan man afslutte med et lag Shellac hos en professionel, og det sikrer, at man får en lak, som holder ordentligt og længe. Shellac er den eneste manicureform på markedet, som ikke er gel, som er mindre skadeligt for dine negle. Jeg hørte fra min ene veninde, som har prøvet Shellac, at det var penge, der var givet utrolig godt ud. Hun havde fået fortaget en negle behandling, hvor hun fik påført Shellac, og ud over det, fik hun også skubbet neglebåndene skubbet op og filet neglene lidt. Jeg føler en god manicure redder mine negle. Det gør dem langt mere elegante og smukke at se på, så jeg fik fat på stedet, hvor hun fik lavet en behandling. Det ligger i København og hedder Wellness Kompagniet. Det er heldigvis ikke ret langt fra mig. Jeg fik fortaget en negle behandling, som bestod af en manicure. Det vil sige, at jeg fik renset mine negle, så blev de poleret og mine neglebånd blev skubbet op efter de var blevet bløde. Derudover fik jeg eksfolieret mine hænder og fik en dejlig håndmassage, som blev afsluttet med en håndmaske og creme – det var det rene selvforkælelse. Sidst men ikke mindst, så valgte jeg at få en fransk manicure med Shellac, det synes jeg gav et rigtig godt resultat.

 

shellacShellac’en har holdt helt vildt godt, og når jeg har tænkt på, hvor lang tid, jeg førhen har brugt på at lakere mine negle, og de penge jeg har brugt på neglelakker, så føler jeg, at det bedre kan betale sig at få lavet en ordentlig manicure samt et lag af Shellac i København en gang i mellem. En manicure redder mine negle, og jeg vil med glæde betale det en negle behandling koster, for at få det resultat jeg gjorde. Det er mulig at få fortaget forskellige former for neglebehandlinger, den jeg valgte hed luksus manicure og tog omkring en lille time, da jeg også skulle have påført Shellac. Mange har prøvet at opleve en dårlig manicure og lakering, hvilket jeg også selv har, men får man det udført af professionelle, som jeg gjorde med min manicure i København, så bliver resultatet rigtig godt.« (Forrige Nyhed)Related News

kategori_billeder_oekoproteinpulver

Giver proteinpulver garanti for større muskler?


Proteinpulver er ingen garanti for større muskler. Kun hvis du er i løbende er iLæs resten af artiklen

manicure

Manicuren redder mine negle


Flere af mine veninder laver deres egen manicure, men jeg fortrækker nu at få manicurenLæs resten af artiklen

 • Makeup med drømmefyren
 • Den gyldne dame har fået fylde og leopardple​tter – Den nye Elnett Satin Volume Excess
 • Danske kvinder bruger mest tid foran spejlet – se sjove fakta
 • Plej neglene med gode nyheder fra Benecos
 • For strålende sund hud med ny energi bør du prøve den nye V-cense Youth Vitality Day Cream
 • Den bedste parfume er den som passer til dig som person
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked as *

  *